Hvorfor kan bagklappen på lastbilen ikke hæves?

Kan du ikke løfte lastbilens bagklap?Dette kan ske af en række årsager.

For mange lastbilejere er deres bagklap udstyret med en bilhydraulisk bagklap der giver mulighed for jævn og nem hævning og sænkning af bagklappen.Men hvis det hydrauliske løftesystem ikke fungerer korrekt, kan det forhindre bagklappen i at hæve sig.

Den ene er olielækagen fra den hydrauliske bagklap.I de fleste tilfælde er det tætningsringen problemet, bare udskift tætningsringen.

2. Brættet kan ikke hæves eller sænkes.Kontroller først, om fjernbetjeningen er beskadiget, og kontroller derefter, om motoren har en roterende lyd.Hvis motoren kan rotere, kan den blive overbelastet, og hydraulikolien er utilstrækkelig.Aflastningsventilen er sat for lavt osv. Hvis motoren ikke drejer, kan det være, at batteristrømmen er utilstrækkelig, ledningsføringen er forkert, eller at sikringen er sprunget.

3. Panelet kan ikke sænkes;batteristrømmen er utilstrækkelig, og magnetventilen sidder fast.

4. Systemtrykket falder eller kan ikke skrues op;tjek om overløbsventilen sidder fast, slidt osv., kort sagt er den lukket med overløbsventilens olie.

Der er mange firmaer, der laver forskellige typer hydrauliske autolifte, også dem, der kan bruges til at løfte bagklapper.Blandt dem er Jiangsu Tenengding Special Equipment Manufacturing Co., Ltd. forpligtet til at udvikle og forske i nye teknologier, nye processer og nye materialer for at forbedre ydeevnen og funktionerne af sine elevatorer.

Virksomhedenshydraulisk bagklapsløfter har karakteristika af stor bæreevne og lav fejlrate og er velegnet til forskellige specielle transportkøretøjer.Det er en meget brugt strukturel form, og bagklappen har en fuldautomatisk vandret justeringsfunktion, som øger komforten.Den hydrauliske bagklapsløfterhar den intelligente opbevarings- og hukommelsesfunktion af den relative position, når bagklappen hæves eller sænkes.Dette giver nem, sikker og stabil betjening, hvilket sikrer, at bagklappen løftes og løftes ubesværet hver gang.

Da virksomhedens produkter er blevet certificeret og godkendt af autoritative organisationer, kan kunderne købe med tillid, velvidende at de investerer i produkter af høj kvalitet.


Indlægstid: Mar-16-2023